2013-06-06

Cătălin Jac-Ghebaură


Adventure Quest
Într-o lume uitată de timp, binele se bate cu răul de când s-a creat lumea.
Pe un munte înalt pe partea luminată a planetei se află baza binelui. Unde toţi cetăţenii se luptau cu răul. Dar pe partea îndunecată a insulei se afla o padure întunecoasă şi urâtă unde se afla baza răului.
Toţi monştrii întunericului sunt acolo. Răul s-a format atunci când regele întunericului Galanath a apărut. Dar LightKing regele binelui nu-l lasă. Galanath era frate cu LightKing. Lupta dintre ei a început atunci când Tatal lor regele Artur a vrut să aleagă un rege dintre ei. Dar Galanath l-a otrăvit pe tatăl lor. Iar Galanath a devenit malefic. Iar LightKing a devenit regele binelui. Iar ei au purtat un razboi de atunci până acum. LightKing şa pus armata pe Galanath atunci când el nu puteau să riposteze deoarece a rămas fără armată dar el totuşi avea un avantaj deoarece castelul lui era aflat pe un dragon şi putea să plece. Dar el avea o armă secretă, o arbaletă uriaşă, LightKing era legat de un harpon imens şi s--a aruncat pe dragon. El se luptase cu armata care a mai fost prin castel pana ajunse la Galanath. De cum s-au întâlnit au început să se lupte.
Ei se luptase o zi întreagă. Dar după ce s-au bătut LightKing l-a lovit în cap cu o săgeată de foc. Binele câştigase, iar partea întunecată devenise luminată iar monştrii au devenit oameni.
LightKing a fost fericit ca şi-a răzbunat tatăl.
Şi lumea a devenit mai bună.

                                    Cătălin Jac-Ghebaură



No comments:

Post a Comment